Bildirimler
Tümünü temizle

Vize Randevu Sorunu: Schengen, Para İadesi ve Alternatif Ülkeler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
104 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Aralık ayında satın aldığım Schengen vizesi ile birlikte tur paketi için randevu alamadım. Temmuza ertelenmiş bir tur var ama hala randevu alamıyorum. Vize randevuları kapalı olduğu için para iadesine karar verildi. Hangi ülkeden vize randevuları rahatlıkla alınabiliyor?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı olmuş. Schengen vizesi randevusu almak şu sıralar biraz zor, haklısın. Ama duyduğuma göre İtalya ve Yunanistan'dan daha kolay randevu bulunabiliyormuş. Bir de Litvanya'yı deneyebilirsin, belki şansın yaver gider. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Pardon ama hangi ülke için vize aldığınızı ve vize randevu alma ile ilgili sıkıntının tam olarak nerede başladığını anlayamadım. Lütfen biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

0

Arkadaşım, Schengen vizesi için randevu almak şu an gerçekten zor. Ağustos ayına kadar rezervasyon bulamayabilirsin. Belki de İngiltere veya Avustralya gibi bazı seçeneklere bakabilirsin. Ne yazık ki, kesin olarak önceden söyleyebileceğim bir tarih veya ülke yok. Durumu daha da kötüleştiren şey, farklı firmaların yaşadıklarının farklılığı. En iyisi, vize müracaatlarını ve mevcut randevu seçeneklerini güncel kaynaklardan takip etmek.

Scroll to Top