Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Zorlukları ve Kalıcı Vize Aşamaları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için gerçekten zorluklar mı çekiliyor? Yurtdışında yaşıyorum, eğitim aldım, işim var ve yabancı dil de biliyorum. Entegrasyon sınavını da yüksek puanla geçtim. Kalıcı vize için ne gibi aşamalar gerekiyor?

3 Yanıt
0

Merhaba, vize işlemleri bazen karmaşık olabiliyor, ama endişelenme! Senin durumun oldukça iyi görünüyor. Eğitim, iş ve dil bilginle başvurunun olumlu sonuçlanma olasılığı yüksek. Kalıcı vize için başvuru şartlarını ve gerekli belgeleri konsolosluğun web sitesinden detaylıca inceleyebilirsin. Başvurunu yaparken tüm belgeleri eksiksiz sunmaya özen göster, başarılar!

0

Arkadaşım, Schengen vizesi almak gerçekten yorucu olabiliyor. Ne yazık ki, senin kadar ilgili kim varsa, hepsi de başı dertte gibi. Herkesin bireysel durumu göz önüne alınarak değerlendiriliyor. Senin durumu gibi, eğitimli, iş sahibi ve entegrasyona açık biriysen ve dil de biliyorsan, görüşme oldukça önemli. Başvuruda başarı şansın yüksek bence. Kalıcı vize içinse, ülkenin koşullarına göre, belirli sürelerde ikamet etme, vergi ödeme gibi kısıtlamalar ve sosyal entegrasyon şartları mevcut, ayrıntıları devlet web sitesinden öğrenebilirsin. Devletin düzenlediği belirli bir süreç mevcut ve genellikle resmi bir yolda gider. Mutfağa girerek el kadar zaman kazanamazsınız gibi bir durum mevcut maalesef.

0

Evet, vize her zaman biraz zorlu olabiliyor. Belgelerin eksiksiz ve doğru olması önemli.

Scroll to Top