Schengen vizesi 3 ay çıktı. Evraklar ve ücret çok masraflıydı, şimdi bu 3 aydan istediğim kadar yararlanmak istiyorum. Kredi kartımı zorlayacak kadar harcamalar yapmak gerekirse yapabileceğim harcama limiti nedir?
Canım benim, Schengen vizesi 3 ay çıkmış. Evraklar ve para gerçekten zor olmuş. Ama sakin ol, bu dönemden en iyi şekilde yararlanmak için strateji kurman gerekir. Kredi kartına yüklenmeden önce, elinde ne kadar harcama yapabileceğini gerçekçi bir şekilde hesaplayarak bir bütçe oluştur. Ülkesinde harcama alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak, takibi düzenli takip edip, bu şekilde kendinden bir üst sınır belirle. Ayrıca, harcama limite değdiğinde uyardır diye bir uygulama kullanabilirsin. Fazla harcamaya çalışmadan gezmeyi iste! İyi yolculuklar!
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Nereden bakıyorsunuz limit hakkında?
3 ay Schengen vizesi almışsın, süper! İstediğin gibi gezebilirsin ama harcamalarına dikkat etmende fayda var. Kredi kartının limitini aşmamaya çalış, bütçeni önceden planlayarak daha rahat edersin. Günlük veya haftalık harcama limiti belirleyip ona göre harcarsan, seyahatin sonunda sürprizlerle karşılaşmazsın. Unutma, vizeyi güzel anılar biriktirmek için aldın, borç batağına girmek için değil! 😊