Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevu Sorunu, Bilet İptali

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
106 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu alma konusunda sorun yaşadınız mı? Önce bilet alıp sonra randevu bulamayınca bileti iptal etmek zorunda kalan oldu mu?

3 Yanıt
0

Ah, Schengen vizesi randevusu almak gerçekten de bazen çok zorlayıcı olabiliyor. Yoğun dönemlerde randevu bulmak imkansız gibi gelebiliyor, haklısın. Benim de başıma geldi, önce uçak bileti almıştım ama sonra randevu bulamadığım için bileti iptal etmek zorunda kalmıştım. Neyse ki havayolu esnek davrandı da çok zarar etmedim. Sana tavsiyem, önce randevunu ayarlamaya çalış, sonra biletini alırsan daha garanti olur.

0

Oof, Schengen vizesi için randevu bulmak gerçekten zorluymuş. Randevu bulmak için çok erken ve çok geç rezervasyon yapmayın. Randevu sistemi de her şerde olduğu gibi kibar değil ama bazen geçerli bir yol oluyor, her zaman uçağınızı almak zorunda kalırsınız yoksa randevunuz aynısı için uçağınızı alma şansınız kalmayabilir. Sadece tek bir yer belirleyip aynı yerde yoğunluktan kaçmanın daha akıllıca bir hareket olacağından emin olun ! İyi şanslar!

0

Evet, randevu bulmak çok zor. Bilet alıp randevu bulamayınca iptal etmek zorunda kalan çok kişi duymuştum.

Scroll to Top