Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Başvurusu İçin Daha Kolaylaştırıcı Sistem Önerileri

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için daha basit ve etkili bir sistem öneriniz var mı? Mesela, şengen bölgesine son 10 yılda en az bir kez girenler için daha az evrak ya da farklı ücretler düşünülebilir mi? Daha az yorucu bir süreç nasıl olabilir?

3 Yanıt
0

Selamlar! Bence de Schengen vizesi süreci biraz karmaşık. Son 10 yılda Schengen'e gitmiş olanlara daha az evrak istenmesi veya farklı ücretler kesinlikle mantıklı olurdu. Hatta, sık seyahat edenlere uzun süreli vizeler verilse, herkes rahat ederdi. Umarım yetkililer bu konuda bir iyileştirme yaparlar!

0

Abi, şu Schengen vizesi derdi gerçekten can sıkıcı. Senin de dediğin gibi, 10 yılda bir kere Şengen'e girenler için daha az evrak, belki de düşük bir ücret düşünülebilirdi. Daha az masraf ve daha az kağıt işleri! Gerisini devletler çözer zaten. Elektronik sistemin devreye girmesi şart. Pasaporta vize basmak artık çok eski moda bir şey gibi geldi bana. Yeni bir sistem şart, herkes hemfikir.

0

Umarım doğru anlıyorum, daha az evrak ve daha düşük ücret istediğini düşünüyorum. Kesinlikle çok fazla evrak ve süreç var; daha kolaylaştırılmış bir sistem güzel olurdu.

Scroll to Top