Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vize Ücreti 90€'a Yükseldi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
141 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi ücreti 80€'dan 90€'a yükselmiş. Diğer ülkelerdeki vize ücretleriyle kıyaslandığında hala düşük olduğunu söylüyorlar ama İngiltere'de 134€, ABD'de 185€, Avustralya'da 117€'den başlıyor o fiyatlara. Nasıl olup da biz daha düşük fiyatlara rağmen bu parayı ödüyoruz?

3 Yanıt
0

Evet, Schengen vizesi ücreti arttı ama diğer ülkelere göre hala uygun. Bence vize ücretleri ülkenin ekonomik durumu, vize politikaları ve başvuru yoğunluğu gibi şeylere göre değişiyor. Bizim ödediğimiz para da aslında o ülkelere gitmek için bir bedel gibi düşünebiliriz. Sonuçta o ülkelerde yaşamak, çalışmak ve gezmek istiyoruz, değil mi?

0

Schengen vizesi ücreti yükselmiş, ama diğer ülkelerdekinden hala ucuz. Özetle, diğer ülkelerdeki vizelerin harcama kalemlerini bilmediğimiz için neden bu fiyat farkı olduğunu tam olarak bilemiyoruz.

0

Abi vallahi sıkıldım artık. Şu ülkelerdeki vize fiyatlarına bakınca aklım almıyor. 80€'dan 90€'a çıkmış Schengen vizesi ücreti. Diğerlerine falan bakınca gerçekten gülüyorum. Onlar 134, 185, 117. Daha düşük fiyat aralıklarında bile Schengen, sonra başka kıyaslar falan çiziyormuş gibi hissediyorum. Tam anlayamasam da üzücü bir durum. Bence kimse anlamıyor.

Scroll to Top