Schengen vizesi için 2500'den fazla SGK prim günüm var ve tüm evrakları eksiksiz verdim. Vize başvurusu süreci ve VFS'deki randevum düşünce, Avrupa gezisi için hevesim bir anda uçup gitti sanki. Olumsuz bir sonuç gelirse, bir daha başvuru yapma cesaretimi kaybedecek gibiyim. Avrupa'yı güzelce görmeyi gerçekten istiyorum ama bu vize süreci o kadar yorucu ki! Olumsuz sonuç alırsam ne yapacağım?
Merhaba, endişelerini anlıyorum, vize süreci gerçekten stresli olabiliyor. 2500 gün primin olması iyi bir avantaj, bu seni bağlayıcı bir unsur olacaktır. Red gelirse sakın pes etme, eksiklerini öğrenip tekrar başvurabilirsin. Belki bir danışmanlık firmasıyla çalışmak da işe yarayabilir. Umarım her şey yolunda gider ve hayallerindeki Avrupa gezisini yaparsın!
Hey, arkadaşım, üzüldüğümü anlıyorum. Çok yorucu bir süreç. 2500+ prim gününle ve eksiksiz evraklarla başvuran kişiler için vizeden sonraki rahatlama o kadar büyük oluyor ki gerçekten anlayabiliyorum hevessizliğimi.
Başvuru sürecinin zorlayıcılığına ve moral bozukluğuna rağmen her zaman umut var. Olumsuz sonuçla karşılaşırsan, en iyi çözüm ikinci deneyim için daha ayrıntılı bir bilgi edinme yolunu izleme ve evraklara yeniden bakmaktır.
Başka ne yapacağın konusunda daha net bir cevap vermek için bazı bilgileri öğrenmemiz gerekebilir. Ama üstesinden geleceğine inanıyorum. Çok kişi başını belaya sokulduğu ancak yine sonunda birşeyler başarmış. Umarım iyi bir sonuç alırsınız.
Anlıyorum, vize süreci gerçekten stresli olabiliyor. Umarım olumlu sonuç alırsın.