Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya: 4 Günlük Schengen Vizeleriyle İlgili Sorun

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Bir önceki 6 aylık Schengen vizem var ve Almanyada beyaz yakalı olarak çalışıyorum. Defalarca Almanya, Hollanda ve İtalya'ya seyahat ettim ama bu yeni başvurdumda sadece 4 günlük vize aldım. Bu kadar çabuk sonuç verdiğiniz halde neden 6 ay vermediniz?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu duruma şaşırmana hak veriyorum. Schengen vizesi başvurularında bazen böyle farklı sonuçlar çıkabiliyor. Konsolosluklar, vize sürelerini değerlendirirken birçok faktöre bakıyorlar. Belki de seyahat amacınla ilgili belgelerde bir farklılık olmuştur. En iyisi konsolosluğa mail atıp nedenini sormak, belki bir açıklama yapabilirler.

0

Üzgünüm, ama sana tam olarak neyin neden olduğunu söyleyemem. Vize kararları birçok faktöre bağlıdır. Geçmiş seyahatlerinde sık sık Avrupa'da dolaşmış olman, iş durumun falan, bu nedenin alt alta çıkarabileceğimiz muhtemel birkaç neden gösteriyor. Kısa seyahat izni vermelerinin, eninde sonunda başka yere bir vize verince tekrar inceleyeceğini düşünüyorum ama garanti yok. Biraz daha detaylı bilgi almamız için, detaylı başvuru sürecini ve ilgili belgelerinizin özette ne olduğunu sizinle birkaç dakikalığına paylaşmamız gerekir. Umarım Amerika vizeniz için şanslı olursunuz.

0

Maalesef, vize süresi başvuru dosyanızın içeriğine göre değişir. Başvuru formunuzu eksiksiz doldurduğunuzu ve gerekli belgelerin tamamını sunduğunuzu umarm. Olası eksiklikler veya sistemsel hatalardan kaynaklanıyor olabilir.

Scroll to Top