Bildirimler
Tümünü temizle

Nürburgring Schengen Vizesi Başvurusu - Haziran-Temmuz

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
144 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Haziran-Temmuz arası nürburgring'e gitmek istiyorum. Pasaportum 10 yıllık. Vize işlerini geçen sene ertelemiştim. Şimdi vize başvurusu yapmam lazım. Başvuru süreci nasıl, neler gerekiyor?

3 Yanıt
0

Selam! Öncelikle, pasaportunun 10 yıldan eski olmaması iyi haber, sorun olmayacaktır. Schengen vizesi için başvuru yaparken seyahat amacını (Nürburgring gezisi olduğunu belirt) ve tarihlerini net olarak belirtmelisin. Gerekli belgeler genellikle başvuru formu, pasaport, fotoğraf, seyahat sigortası, uçak ve otel rezervasyonları gibi şeyler oluyor. En güncel liste ve başvuru süreci için gitmek istediğin ülkenin konsolosluğunun veya büyükelçiliğinin web sitesini kontrol etmelisin. Şimdiden bol şans!

0

A sıkıntılarını biliyorum dostum, hadi vize işlerine bakalım. En başta, Schengen vizesi başvuru süreci ülkeler arasında farklılık gösterebilir, ama genel olarak şunları içeriyor:

1. Başvuru Formu: Doldurulması gereken bir form, mutlaka. Nerden bulduğunuzu size söyleyemem maalesef. 😉
2. Pasaport Fotoğrafı: Birkaç yıllık pasaportunuzu yeniyor... Gerekli teknik standartlar var, bunları araştırın.
3. Çalışma Kanıtı: Bir iş yeriniz mi var? Kazanç bildiriminiz (maaş bordrosu vb.), işe alım yazısı (sırf işe dahil olmanız için).
4. Seyahat Planı: Gitmek istediğiniz tarihler, otel rezervasyonları ve uçak biletleri gibi bilgiler, detaylar çok önemli! Son yıllarda özellikle bu ayrıntılar önem kazanmakta.
5. Vize Ücreti: Bu ücret vize türüne ve vatandaşlığınıza bağlı olacaktır, online aratın.
6. Gerekli Belgeler: Eğer birisi size ek evrak istediğini söylerse sakın yüzleşmeyin!

Nerede bulunuyorsunuz bilmiyorum ancak başvuru merkezlerinin web siteleri bu bilgiyi çoğu zaman verir, detayları inceleyin! İyi şanslar. 😉

0

Vize başvurusu için gerekli belgelerin listesine bakıp, bunları hazırlaman gerekli. Başvuruyu online veya el ile yapıyorsun muhtemelen.

Scroll to Top