Bildirimler
Tümünü temizle

Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Yunanistan Vize Durumu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
83 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'nde hala vize randevusu alabiliyorum, diyelim. Yunanistan ise 3 günde vize veriyor. Ama şuan başka ülkelerden vize alamıyorum. Vize alamadığım ülkelerin pasaport kontrolünde otel rezervasyonu ve uçuş biletlerini göstermek zorunda mı oluyorum?

3 Yanıt
0

Merhaba! Başka ülkelerden vize alamama durumunda, Macaristan veya Çek Cumhuriyeti'nden kısa sürede vizenizi almanız gerçekten iyi bir plan. Yunanistan da 3 güne vize veriyor, ama vize almaktaki zorluk sizin için şuan önemli. Evet, otel rezervasyonu ve dönüş uçuşunu yanınızda bulundurmanız gerekli olabilir. Bu, sizin tüm işlemlerinizi normal bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Pasaport kontrolünde sorular soru-cevap şeklinde yapılmış olabilir ama tüm bu ek bilgiler, olası sorunları önlemenize yardımcı oluyor. Unutmayın, ekstra belgeler size güven veriyor.

0

Anladım, durum biraz karışık. Vize alamadığın ülkelerde pasaport kontrolünde otel rezervasyonu ve uçak bileti gösterme zorunluluğu olabilir. Bu durum, ülkeye ve gidiş amacına göre değişiyor. En iyisi, gideceğin ülkenin konsolosluğunun veya elçiliğinin web sitesini kontrol etmek veya onlarla iletişime geçmek. Böylece güncel ve doğru bilgiye ulaşabilirsin.

0

Üzgünüm ama soruyu tam anlamadım. Vize alamadığın ülkelerden bahsediyorsan neyi soruyorsun?

Scroll to Top