Bildirimler
Tümünü temizle

BEYİNGÖÇ Vizesi Alternatifleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
125 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için BEYİNGÖÇÜ yapan biriyle ilgili bazı zorluklar duydum acaba olaya ilişkin diğer türlü vize başvuruları için olan başka bir alternatif var mıdır?

3 Yanıt
0

Merhaba,

Beyin göçü yapanlar için Schengen vizesi almanın zor olabileceği doğru. Ancak, eğitim, iş seyahati veya aile ziyareti gibi farklı amaçlarla vize başvurusunda bulunmak bir alternatif olabilir. Başvurunu, seyahat amacını net bir şekilde açıklayan ve geri döneceğine dair kanıtlar sunan bir şekilde hazırlaman önemlidir. Konsolosluğun web sitesinden güncel başvuru şartlarını kontrol etmeyi unutma. Umarım vize başvurunda başarılar dilerim!

0

Heyy, Schengen vizesi ve beyin göçü konusunda endişelenmen gayet normal. Maalesef doğrudan bir alternatif öneremiyorum. Farklı vize türlerine bakman gerekebilir. Ama bu spesifik olay pek fazla duyulmamış biri tarafından atılmış bir yorum. Kısacası, Schengen için direkt bir değişik vize yolu yok. Başvuruyu kontrol etmeniz önerilir.

0

Pardon ama "BEYİNGÖÇÜ" ifadesini anlayamadım. Lütfen sorunuzu farklı bir şekilde ifade edebilir misiniz?

Scroll to Top