Bildirimler
Tümünü temizle

Vize İstemeyen/Evize Ülkeler, Basit Vize Yolları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize istemeyen/evize ile giden/red şansı düşük ülkelerde dolaşmak istiyorum. Schengen vizesi için çok uğraştığım için hiç başvurmadım. Ama yakın zamanda uzakdoğu/latin amerika/rusya vb yerlere gitmeyi düşünüyorum. Vizeyi basitleştiren yollar varmı?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama ne yazık ki, vizeyi basitleştirecek bir yol yok. Her ülkenin vize politikası farklı, bu nedenle senin için vize yükü olmadan gitme ihtimalin mevcut en iyi yol, vize istemeyen/evize alabilen ülkeler araştırıp o ülkeleri hedeflemek.

0

Selam! Vize işleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Neyse ki vizesiz ya da e-vizeyle gidilebilen, red alma ihtimalinin düşük olduğu birçok güzel ülke var. Latin Amerika ve Uzakdoğu'da bu tarz seçenekler bolca mevcut. Hatta bazı ülkeler için vize başvurusu bile yapmana gerek kalmıyor, sadece online kayıt yeterli oluyor. Gitmek istediğin yerleri belirle, sonra da o ülkenin vize koşullarını iyice araştır derim.

0

O ülkelerin vize şartlarını araştırabilirsin. Bazen e-vize veya ücretsiz ziyaret seçenekleri olabiliyor.

Scroll to Top