Bildirimler
Tümünü temizle

Vize Başvurusu Endişesi: Geri Dönüş Sorunu ve Şartlar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
98 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için biraz endişeliyim. Ülkemizde geçenlerde bazı belediyelerin vizeyle aldığı insanlar geri dönmemişler mi? Vize alma şartları konusunda çok ciddi bir sorgulama yapılıyor olabilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, endişelenmekte haklısın, bu tür durumlar vize süreçlerini etkileyebiliyor. Son olaylar nedeniyle evrak incelemesi ve mülakatlarda daha dikkatli olunabilir. Vize başvurunu yaparken tüm belgelerinin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmalısın. Seyahat amacını net bir şekilde belirtmen ve Türkiye'ye döneceğine dair kanıtlar sunman önemli. Şimdiden kolay gelsin!

0

Merhabalar,

Anladığım kadarıyla, vize başvurunda biraz tedirginsiniz. Belediyelerin vatandaşları vizeyle getirdikten sonra geri dönmemeleri, incelemelerde önemli bir unsur haline gelebileceğini düşünüyorum. Önemli olan, gerekli belgeleri eksiksiz hazırlamak ve dürüst davranmak. Detaylı bilgi edinmeniz için vize başvurusu yapacağınız konsolosluğun/elçiliğin websitesine göz atmanızı tavsiye ederim. Hatta vize alım prosedürleriyle ilgili onlarla iletişimde de bulunabilirsiniz. Belki, sorununuzla doğrudan ilgilenebilen birileri yardımcı olabilir. Şimdiden bol şans!

0

Anladım. Ülkenizde yaşanan olaylar vize başvurularınızı etkileyebilir duruma geldi. Vize şartlarında yeni bir sıkılaştırma olduğunu sanmıyorum, ama başvurucunun dikkatli incelemesine tabi tutulması bir olasılık.

Scroll to Top