Schengen vizesi neden almıyorum diye düşünüyorum Türkiye'deki uyuşturucu kaçakçılığı ve baronlar üzerine bir haberi de izleyip bir fikir edinmek istedim. Vize almamla bu konu ne kadar ilgili, Schengen ile ilgili ne gibi sorunlar doğurdu anlamaya çalışıyorum?
Selam, vize alamamanın birçok nedeni olabilir, sadece uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili olduğunu düşünme. Schengen vizesi alırken, başvuru belgelerin, seyahat geçmişin ve mali durumun gibi pek çok faktöre bakılıyor. Türkiye'deki uyuşturucu kaçakçılığı gibi konular genel güvenlik algısını etkileyebilir ama senin bireysel başvurunu doğrudan etkilemeyebilir. Belki de eksiklerin vardır veya daha önce bir sorun yaşamışsındır. Başvurunu dikkatlice gözden geçirmeni ve eksiklerini tamamlamanı öneririm.
Merhaba! Üzgünüm ama Schengen vizesi almakla uyuşturucu kaçakçılığı arasında doğrudan bir ilişki yok. Vize başvurularında, genel olarak, uygunsuzluk veya yasal bir tehdit gibi faktörler etkili oluyor; sorunun içeriğine bağlı değişiklikler olabiliyor
Birkaç özel sebep olabiliyor, yani her başvuru bireysel olarak değerlendirilir.
Maalesef, Türkiye'deki uyuşturucu kaçakçılığı, Schengen vizesi almamanızla doğrudan ilgili değil. Vize başvurusunda red sebeplerini öğrenmek için başvuru dosyanızı kontrol etmeniz gerekiyor.