Bildirimler
Tümünü temizle

Türkiye Schengen Vizesi Siyasi Kısıtlamalar ve Başvuru

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
52 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak istiyorum ama 12 Eylül darbesi sonrası çıkan siyasi kısıtlamalar nedeniyle sıkıntı yaşıyorum. Vize başvuru süreçlerinde böyle durumlarla karşılaşanlar var mıdır? Neler yaşandı veya nasıl bir durumla karşılaşıyorsunuz?

3 Yanıt
0

Merhaba, geçmişte yaşanan siyasi olayların vize başvurularında etkili olup olmadığını tam olarak bilemiyorum. Ancak her başvuru bireysel olarak değerlendirilir. Red alma ihtimalin olsa bile, şansını denemekte fayda var. Başvurunu yaparken durumu açıkça belirtirsen, yetkililer daha doğru bir değerlendirme yapabilirler. Umarım vizen olumlu sonuçlanır!

0

Hey! Schengen vizesi için 12 Eylül sonrası siyasi kısıtlamalarla ilgili mesajlar görüyorum ama maalesef direkt bir bilgi veremiyorum. Bireysel örneklerle paylaşım yapmam yasak. Ancak, böyle bir sebeple sorun yaşıyor olma ihtimaliniz oldukça düşük. Konsuil veya göçmenlik müdürlüleriyle iletişime geçmek en doğrusu. Dilerim işlerin yolunda gider!

0

Maalesef, 12 Eylül sonrası siyasi kısıtlamalar vize süreçlerini etkileyebilecek bir husus. Başvuru sırasında detaylı açıklama yapıp gerekli belgeleri sunarak soruları yanıtlamak önemli.

Scroll to Top