Schengen vizesi almamda sorun olacağını düşündürücü bir sürü şey duyuyorum. Avrupa'da fiyatlar Türkiye'den çok mu daha ucuz değil, yoksa vizenin sıkı alınması için tuhaf bir sebeb mi var?
Vize alımı biraz stresli olabiliyor, duyduklarına çok takılma derim. Avrupa'da bazı şeyler Türkiye'den daha ucuz olsa da, genel olarak yaşam masrafları daha yüksek. Vize konusundaki sıkılık, ülkelerin kendi politikalarıyla ilgili, fiyatlarla direkt bir bağlantısı yok aslında. Başvurunu doğru ve eksiksiz yaparsan sorun yaşamazsın, bol şans!
Merhaba! Schengen vizesi için endişelenmene neden olan bir sürü şey duyuyorum, aslında Avrupa'da fiyatların Türkiye'den gerçekten daha uygun olduğuna inanıyorum ama.. Evet, sanki bir sürü vize reddi varmış gibi geliyor ama.. Özetle, biraz abartılıyor olabilir bu durum. Aslında Türkiye'deki fiyat artışı belli bir noktaya gelmiş durumda. Artan talebe ayak uydurmak için ülkelerde daha katı koşullar geçerli olabilir. O nedenle, formları titizlikle doldurun, talep ettikleri her şeyi eksiksiz olarak sağlayın, bu yüzden de şans olasılığınızı artırmanız mümkün. Yunanistan'dı bir videoda söylediği gibi .. Kolay gelsin!
Fiyatlar Avrupa'da Türkiye'den daha ucuz olabilir ama vize konusunda sıkı denetim de var. Sadece fiyatlara odaklanmayın, başka şartları da inceleyin.