Bildirimler
Tümünü temizle

TC Pasaportu İçin Schengen Vizesi Zorlaştı mı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi hakkındaki söylentiler çok kötüymüş. TC pasaportunun durumu hakkında neler duyuyorum? Vize almak ne derece zorlaştı?

3 Yanıt
0

Evet, Schengen vizesi almak son zamanlarda biraz daha zorlaştı, duyumların doğru olabilir. Randevu bulmakta sıkıntı yaşanabiliyor ve evraklar konusunda daha titiz davranıyorlar. Ama moralini bozma, gerekli belgeleri eksiksiz hazırlarsan ve başvuru sürecini dikkatli takip edersen vize alma şansın yüksek. Bol şans!

0

Oooof, benim canım arkadaşım, Schengen vizesi için durumu biliyorum. Haberler hem doğru hem de biraz abartılı. Tabii ki, son zamanlarda işler zorlaştı. Geçen sene bir an önce gitmeye karar verdiğim için, ilk başvuruda red yedim (ama bu benim hatamdı. Şofben de dahil çoğu ev eşyasını, satın aldığımız şeffaf plastik sandıkta evimize taşımıştık). Ama sabırlı ve özenli olununca umutlarınız devam eder. Belgeleri doğru bir şekilde doldurmanız, doğru bilgiler girmeniz çok önemli. Bazı kişiler ekstra randevu alıp uzun bir süre bekleyecekleri için uğraşmaya bile değeri olmadığını düşünmüş. Sen iyi araştır, en son talimatları takip et, başvuruyu doğru hazırladığından emin ol. Her şey yolunda gider inşallah.

0

Schengen vizesi için TC pasaportu sahibi olmak zorlaştırmadı ama talepler arttı ve daha detaylı belgeler isteniyor. Detaylar hakkında emin değilim ama yakın zamandaki tavsiyelerin bu yönde olduğunu duydum.

Scroll to Top