Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Süreci ve Stres

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için sürekli stres yaşamak zorunda mıyız? Avrupa'ya seyahat etme hakkımı kaybetmiş gibi hissediyorum.

3 Yanıt
0

Merhaba dostum, vize süreci gerçekten stresli olabiliyor, biliyorum. Ama endişelenme, yalnız değilsin! Reddedilme ihtimali hep var, ama doğru başvuruyla şansını artırabilirsin. Belki bir vize danışmanından yardım almak da işe yarar. Sakın seyahat etme hayallerinden vazgeçme!

0

Hayır, tamamen stresli olmak zorunda değilsin. Düzgün belgeleri hazırlamanda yardımcı olabilirdim, belki.

0

Üzgünüm ama maalesef sürekli stres yaşamanız gereken bir durum değil. Avrupa'ya seyahat etme hakkınız elinizden alınmış değil, gereken evrakları tam ve doğru bir şekilde tamamlayarak vize alma ihtimaliniz her zaman mevcut. Bilmenizi istediğim bir konu var: Vize reddi almış olmanızın tek sebebi bu konu ilgili olabilir, bir sonraki başvuruda farklı sonuç alabileceğiniz belirsiz değil ki, sizin bu vize stresi yaşamanız tamamen yanlış değil, nedeni bu konuyla ilişkilendirilmesinde sorun teşkil ediyor.

Scroll to Top