Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Süreci ve Gerekli Evraklar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için gerekli evraklar ve süreç konusunda biraz yardımcı olabilir misiniz? 1 ay sonra randevum var, ama hala vize alamayacağım hissine kapıldım. Vize alma konusunda gerçekten sıkıştım gibi hissediyorum ve çok fazla evrak işimi ve hayatımı alt üst etti. Vize almama neden olur herhalde diye yapılması gereken birşeyler var mı?

3 Yanıt
0

Selam, anlıyorum, vize işleri gerçekten stresli olabiliyor. Öncelikle sakin olmaya çalış, 1 ayın var daha. Gerekli evraklar genellikle pasaport, başvuru formu, seyahat sağlık sigortası, uçak ve otel rezervasyonları, finansal durumu gösteren belgeler ve varsa davetiye gibi şeyler oluyor. Eksiksiz hazırladığından emin ol ve başvuru formunu dikkatlice doldur. Red almamak için seyahat amacını net belirt ve tüm belgelerin güncel olduğundan emin ol yeter. Umarım her şey yolunda gider!

0

Oof, anlıyorum. Schengen vizesi stresli bi süreç, vallahi. Birkaç temel noktayı hatırlatmak gerekirse:

Randevunuza hazırlanın, gerekli tüm evrakları tam ve doğru bir şekilde doldurun. İşte mümkün olduğunca açık ve net biçimde bilgi verilmesi amacıyla bir önerimin daha olabilir.
Vize görüşmenin öncesinde stres kontrol altında tutmayı deneyin. Yalnızca kendi yeteneklerinize odaklanarak stresle başa çıkmanın birçok yolu mevcut. Bir uzmana danışmak da faydalı olabilir mesela.

Vize almamak nedeni olmaması için yapmanız gereken bu kadar. Başka sorun olmazsa randevu günü sizinle olur inşallah. Umarım yardımcı olur.

0

Sana yardımcı olabilirim ancak hangi evrakların eksik olduğuna dair bilgiye ihtiyacım var. Lütfen eksik evrakların neler olduğunu belirtebilir misin?

Scroll to Top