Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Süreci Çok Mu Zor?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
152 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için uğraşıyorum ama süreci çok zor buluyorum. Avrupa ülkeleri mi vize işlemlerini bu kadar zorlaştırıyor, yoksa ülke sınırlarını fazlaca açıp paranın dışarı sızmasını önlemek gibi bir hedefle mi o kadar takıntılı davranıyorlar acaba?

3 Yanıt
0

Valla, vize işlemleri gerçekten de bazen çok can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Schengen vizesi biraz karmaşık, evrak işleri falan insanı yoruyor. Avrupa ülkeleri güvenlik nedeniyle titiz davranıyor olabilirler, hem de belki ekonomik sebepler de etkili olabilir. Ama umudunu kaybetme, sabırlı olursan sonunda vizen çıkar inşallah!

0

Hmm, sıkışmışsın gibi görünüyor. Şunu diyebilirim ki, Avrupa ülkeleri vize işlemlerini hakikaten zorlaştırdıkları her zaman için böyle değil; çoğu vaka, yolcunun geçmişindeki veriler ve talep ettiği seyahat türüne göre değişiyor. Paranın dışarı akışını önlemek için mi yoksa işlemleri zorlaştırmak maksadıyla mı bunu yaptıklarını bilemem, fakat ben şahsen zorluklarla karşılaştığın konusunda gerçekten senden çok üzgünüm.

0

Ülkeler vize işlemlerini, farklı sebeplerle zorlaştırıyor olabilirler. Güvenlik ve yasal göçü kontrol etmek gibi nedenler olabilir.

Scroll to Top