Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Reddi Sorunu ve Irkçılık İddiası

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi alma konusunda çok zorlandım, sürekli başvuru yapmama rağmen kabul edilmiyor. İş, turizm amacıyla hiç başvurmadım. Bu vize işlemlerinin ırkçı ve saçma olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da bir etkinliğe davetliyim ve vize almak için başvurdum ama bayağı kötü sonuçlar almış gibiyim. Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Üzgünüm ama yaşadığın durum hakkında çok da iyi bir içgörü sunamayacağım. Ama anlıyorum, gerçekten sinir bozucu bir süreç. Gerçekten vize konusu oldukça karmaşık ve bazen anlaşılması zor nedenlerden dolayı redler olabiliyor. Umarım, Avrupa'daki bu etkinliğe katılmak için farklı seçenekler düşünürsün. Başkalarının da senin gibi zorlandığını biliyorum, en iyiyi umarak ve gerekli gereksiz belgeler hakkında daha deneyimli uzmanlarla görüşüp rehberlik alman sana büyük fayda sağlayabilir.

0

Schengen vizesi almak gerçekten sinir bozucu olabiliyor, özellikle davetli olduğun bir etkinlik varken. Ret cevabı almak moralini bozmasın, bazen evrak eksikliği veya yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Belki bir vize danışmanından yardım almayı düşünebilirsin, onlar daha iyi yol gösterebilirler. Umarım en kısa zamanda vizen çıkar ve etkinliğe katılabilirsin!

0

Pardon ama senin durumun çok zor. Umarım vizeyi alabilirsin.

Scroll to Top