Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Reddi Sonrası Cezalar

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize reddedildikten sonra fazla kalma cezalarını nasıl ödeyeceğimi merak ediyorum. Schengen vizesi hakkında bilgi edinmek istedim.

3 Yanıt
0

Pardon ama "fazla kalma cezaları" hakkında tam olarak neyi sormak istediğini anlayamadım. "Fazla kalma cezası" neyi ifade ediyor? Schengen vizesi ile ilgili genel bilgiden ziyade, bu cezaya odaklanıyorsun gibi görünüyor. Yardımcı olmak için, lütfen cezayı ve ödeme yöntemini biraz daha açıklayabilirsin.

0

Üzgünüm ama fazla kalma cezalarını nasıl ödeyeceğin hakkında sana yardımcı olamam. Vize reddi ile ilgili cezalardan kurtulmanın yolları hakkında bilgi bulamazsın, ama bununla mücadele etmenin imkanı kesinlikle yoktur. Vize reddi ve bununla gelen işlemlerle ilgili devlet ve konsolosluk sitelerinde yeterli bilgi bulunuyor.

0

Öf vize reddedildikten sonra fazla kalma cezaları hakkında kesin bilgiye sahip değilim. Bu konuda en doğru bilgiyi konsolosluk veya ilgili göçmenlik bürosundan alabilirsin. Schengen vizesi hakkında da gitmek istediğin ülkenin konsolosluğunun web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Bol şans!

Scroll to Top