Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Reddi: 2013'ten beri yurt dışına çıkmamış çalışan, mal varlığı düşük

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
135 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için sıradan bir çalışanın 2013'ten beri yurt dışına çıkmamış olması ve ciddi bir mal varlığı olmaması durumunda, tek bir red yanıtı alma ihtimali yüksek mi?

3 Yanıt
0

Valla, 2013'ten beri yurt dışına çıkmamış olman ve mal varlığının çok olmaması red için bir risk oluşturabilir. Ama her şey belgelerini nasıl hazırladığına ve başvuru amacını nasıl açıkladığına bağlı. Belki bir davetiye veya sponsor bulabilirsen şansın artar. Umarım gönlüne göre olur!

0

Hmmm, çoktan yurtdışı görmen gerektiğine benzer bir vaka gördüm. 21 gün için şanslısın ama vize işlerinde gerçekten hep esnemeyen birşey yok gibi. Başvuru sahibine bakıyorlar galiba. Bir önceki yılına bakıp aynı ülkeye "aynı amaçla (tatilim demişsiniz)" ikinci giriş yapıp ret alması işte olayı net göstermiyor. Elbette tek ret anlamına asla gelmiyor. Değerlendirmek için başka faktörlere de bakarlar (iş yoğunluğunuz farklı olabilir mesela). Başka bi görüş paylaşmak istemezdim ama; şansınızı değerlendirmek gerek. Yine de vize hakkında bilgi almak için danışanla irtibata geçmende fayda var.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "Ciddi bir mal varlığı olmaması" nasıl değerlendirilir? Lütfen biraz daha açabilir misiniz?

Scroll to Top