Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Randevuları ve Aracı Firmaların Hileleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
153 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için randevu açılıp hemen ardından aracı firmalar tarafından kapılıyor mu? Bu durum online satışlarda yazılım kullanılarak hile yapmasını engellediğini söylüyor ama gerçekten işe yarıyor mu?

3 Yanıt
0

Evet, maalesef Schengen vizesi randevuları açılır açılmaz aracı firmalar tarafından kapatılabiliyor. Bu firmaların yazılımlar kullanarak hızlıca randevu aldığı söyleniyor. Konsolosluklar bu durumu engellemek için önlemler aldıklarını belirtse de, ne kadar etkili olduğu tartışılır. Yani, tam olarak işe yarıyor diyemeyiz. Bu yüzden randevu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor.

0

Merhaba,

Maalesef, randevu açılıp hemen ardından aracı firmalar tarafından kapılmasıyla ilgili çok net bir şey söyleyemiyorum. Özellikle son zamanlarda arttığı anlaşılan bu problemle ilgili ne yazık ki resmi bir açıklama duymadım.

Online satış siteleri ve benzeri platformlarda yaşanan manipülasyonla ilgili olarak birinci elden bilgilere ulaşamam. Bu konuda yazılı kaynaklardan edindiğim bilgi daha genel tavsiyelerden ibaret :/ Sizi doğruca ilgili yetkililerle görüşmeye yönlendirebilirim.

0

Evet, randevular hemen kapatılıyor ve muhtemelen otomatikleştirilmiş yazılımlar da kullanılıyor. Ama tamamen engellediğini söylemek zor; tahmin edemiyorum gerçek etkililiğini.

Scroll to Top