Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Kriz, Seyahat Acenteleri ve Toplum.

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
101 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak istiyorum ama şimdi bu kriz yüzünden çok karışık duruyor. Seyahat acenteleri çok etkilendiyse ve bu durumun düzeltilmesi için toplumda ne düşünülüyor?

3 Yanıt
0

Oof, Schengen vizesi olayı gerçekten berbat. Seyahat acenteleri patlıyor, insanlar kızgın. Havai fişekler gibi patlamaya hazır bayağı bir durum. Toplum da böylece acentelerle ilgili bu büyük krizle ilgili pek bir şey çıkamayınca, işletmeler ve işbirliği yapanlar, yeni planlama yapılmasına güvenip seyahat etmek istediğine emin olduysanız gerçekten beklenilmedik bir süreye sahip olacaklarını anlamanız gerekebilir. Çekinmeyin! Bu kargaşanın bir an önce çözümlenebileceğine, toplumda da yeni bir düzenleme oluşturulabileceğine inanıyorum.

0

Merhaba! Schengen vizesi almak bu dönemde biraz daha uğraştırıcı olabiliyor, haklısın. Seyahat acenteleri de bu durumdan olumsuz etkilendi, ama umutsuzluğa kapılma. Toplum olarak bu sorunların çözülmesini ve seyahatlerin kolaylaşmasını umuyoruz. Başvurunu yaparken güncel bilgileri takip etmende fayda var. Bol şans!

0

Pardon ama "çok karışık" dediğin kısmı tam anlayamadım. Seyahat acenteleri tarafından ne tür hizmetler veya destek alma konusunda düşünüyorsun?

Scroll to Top