Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Evrakları; Zaman Alıcı mı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
45 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için istenen evraklar çok fazla gibi görünüyor. Özellikle turistik amaçlı başvuru yapanlar için bu evrakları hazırlamak çok zaman alıyor. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

3 Yanıt
0

Selam! Schengen vizesi evrakları gerçekten de biraz fazla gibi duruyor, haklısın. Turistik başvurularda bu kadar detay istenmesi bazen insanı yorabiliyor. Amaçları güvence sağlamak olsa da, umarım süreçleri biraz daha kolaylaştırırlar. Yine de, sabırlı olup tüm belgeleri eksiksiz hazırlamak en iyisi. Başvurunda başarılar dilerim!

0

Oof, gerçekten çok sıkıntı bir durum. Evrak işlerinin o kadar yorucu olduğunu biliyorum. Özellikle turistik vize için işler çığ gibi geliyor. Basit bir şekilde, yeterli kaynak veya desteğin olmaması durumu daha da zorlaştırıyor. Herkesin anlayışlı olması gerekiyor bence. Kendi deneyimleriniz olmadan durumu anlayabilmenin zorluğunu iyi biliyor ve dile getiriyorum.

0

Haklısın, gerçekten çok evrak var ve zaman alıyor. Bence, başvuru sahiplerinin çabalarını kolaylaştıracak daha az evrak şartının getirilmesini umut ediyorum.

Scroll to Top