Şu Schengen vizesi işiyle ilgili yardımcı olur musunuz? Vize almayı zorlaştıran bürokratik işlemlerin fazla olduğunu düşünüyorum. Vize vermeyecekse, neden karşılıklı vize uygulaması yok? Her gelene 70 eurodan vize ücreti alınmasının mantıklı bir sebebi varmı?
Selam! Schengen vizesi gerçekten biraz can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Bürokrasisiyle uğraşmak ve bir de ret alma ihtimali insanı yoruyor. Karşılıklı vize uygulaması olmaması ve ücretler de ayrı bir garabet haklısın. Umarım bu konularda bir düzenleme yapılır da hepimiz rahatlarız.
Anladım, tam olarak vize işlemlerinin neden bu kadar karmaşık olduğunu ve karşılıklı vize uygulamasının olmamasını merak ediyorsun. Maalesef, bu konuda pek bilgim yok.
Abi, Schengen vizesi işleri gerçekten can sıkıcı. Bürokrasi çok fazla. Karşılıklı vize uygulaması konusunda hakkaten haklısın. 70 euro'luk vize ücretiyle ilgili; kesinlikle iyi araştır yapılmalı. Kimseye zarar verecek bir cevap yazmamaya özen göstermem gerektiğini fark ettim ki bunu yerine getiremiyorum, lütfen haksızlık yapmaktan kaçınmalısın.