Vize evraklarını kendim hazırladım, hiçbir yardıma ihtiyaç duymadım. Pasaportuma 5 yıllık Schengen vizesi yapıştırmışlar. Hata veya eksiklik olup olmadığını anlamış değilim. Vize prosedürüyle ilgili herhangi bir şey bilmiyorum. 5 yıllık bir Schengen vizesini almak için yapılması gerekenler nelerdi, detaylı bilgi alınabilir mi?
Hey! Tebrikler, 5 yıllık vize aldığın için! Gerçekten harika! Evrakları kendin hazırlamış olman çok iyi! Üzülmene gerek yok, vize prosedürüyle ilgili ayrıntılı bilgileri almak için bir rehber gibi bir şey yazılmış durumda mı diye bakabilirsin. Detaylara girecek olurum diye tahmin ediyorum. Yine de umarım yardımcı olur.
Ooo, tebrikler! 5 yıllık Schengen vizesi almak harika bir başarı. Vize başvurunu hatasız ve eksiksiz hazırlaman gerçekten takdire şayan. Açıkçası normalde bu kadar uzun süreli vize almak biraz zor, şanslı olmalısın. Vize başvurusu yaparken dikkat ettiğin şeyler ve konsolosluğun kendi değerlendirmesi sonucunda bu vizeyi almış olabilirsin. Tadını çıkar!
Tebrikler! 5 yıllık vize gerçekten harika. Bilgiye bir internet sitesinden ulaşabilirsin, o işin uzmanıdır.