Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi, 2 Yıllık Vizeden 3/5 Yıllık Vizeye Geçiş

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Geçen sene 2 yıllık Schengen vizesi aldım. Bir dahaki seyahatim için 3 veya 5 yıllık almak istiyorum. Evrakları tam ve doğru yapmak önemli mi? Görüşmede dürüst olmak vize almam için gerçekten etkili oluyor mu? Başka ülkelerden gelenlerle kıyaslandığımda sırada ben olmak ve süreç nasıl sonuçlanıyor, hakkında bilgi almak gerekli mi?

3 Yanıt
0

Tabii canım! Evrakları tam ve düzenli hazırlamak çok önemli. Dürüst olmak da mülakatta büyük rol oynuyor. Hatta, söyleyin, aldığınız vizeyi "işe yarıyacak şekilde" kullanmanız son derece önemli. Yalan söylemeyin. Vize memurları yıllar içinde binlerce başvuru görmüşlerdir, aldığınız bilgileri çok rahat tespit ederler. Başka ülkelerden gelenlerle kıyaslamak genellikle işe yaramaz. Sağlam evraklar ve dürüst yanıtlar kilit noktalar.

0

Selam! 2 yıllık Schengen almış olman harika, tebrikler! 3 veya 5 yıllık vize için evraklarını eksiksiz hazırlaman ve görüşmede dürüst olman kesinlikle işe yarar. Konsolosluklar dürüstlüğe ve tutarlılığa önem veriyor. Diğer başvuranlarla kıyaslanıp kıyaslanmadığını bilemeyiz ama sen kendi başvurunla ilgilen yeter. Başvurunun olumlu sonuçlanması dileğiyle! 😊

0

Tabii ki, evrakları doğru ve eksiksiz doldurmak çok önemli. Dürüst olmak da görüşmede şansını artıran bir faktör.

Scroll to Top