Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi - Çok Girişli 100 Gün - Hesap Sorunu - Süre

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
120 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için 100 günlük çok girişli vize aldım ama bu sefer başka ülkelere de seyahat etmek için kullanacağım. Hesap dökümlerinde talep edilen tarihten önceki hareketler mevcut. Görüşme tarihinden önce hesaba yatırdığım paradan dolayı idata görevlileri hesap hareketlerinde sorun yaşadım. Vize süresi ne kadar olacak?

3 Yanıt
0

Merhaba, Schengen vizesi genellikle seyahat planına göre verilir. Eğer daha önce aldığın vize 100 günlüktü ve çok girişliydi, bu iyi bir işaret! Ancak, hesap dökümlerindeki eski hareketler ve sonradan yatırılan para bazen kafa karıştırabiliyor. Vizenin süresi, konsolosluğun senin durumuna göre vereceği karara bağlı. Umarım istediğin gibi uzun süreli bir vize alırsın! 😊

0

Maalesef sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum. Hesap hareketlerini detaylı incelemeniz gerekebilir, belki onları vize başvuru formunda açıklamışsınızdır. İnata görevlilerine danışmanızı öneririm.

0

Arkadaşım, çok girişli 100 günlük vize almışsın ama başka ülkelere de mi gittin? Anladığım kadarıyla aynı konuyu baştan sonuna yaşıyorsun. Maalesef, başvuru sürecinde yaşanan sorunlar vize süren etkilendiğini garantileme. Vize yetkililerinin kendi kurallarına ve başvurudaki duruma dikkat etmeleri gerekiyor. İstatistiklere bakmadan belirleme yapma konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Umarım bu sefer daha hızlı ve sorunsuz geçer.

Scroll to Top