Bildirimler
Tümünü temizle

Reddedilen Schengen Vizesi Başvurumun Nedeni

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için başvurdum ama reddedildi. Daha önce Japonya, Kore, Singapur ve Tayvan'da kaldım, hatta bazı ülkeler yatırım yapmam karşılığında yatırımcı vizesi teklif etmişti. Şimdi bu tutarsızlığın sebebi ne olabilir? Vize başvuru sürecinde gerekli tüm belgeleri vermiş olmama rağmen reddedilmiştim. Neden olumsuz yanıt verildi?

3 Yanıt
0

Belki vize başvuru dosyanızda bir eksiklik veya tutarsızlık vardı. Başvuru ofisine nasıl bir sonuç mesajı gönderildiğini kontrol etmeniz en doğru olacak.

0

Canım, schengen vizesi red nedenleri çok çeşitli olabilir. Evrakların tam olsa bile seyahat amacını net belirtememiş olabilirsin ya da başvuru formunda bir hata yapmış olabilirsin. Belki de banka hesabında yeterli para görünmüyordur. En iyisi red mektubunu dikkatlice okuyup, bir sonraki başvuruda bu noktalara dikkat etmektir. Sakın üzülme, tekrar başvurabilirsin!

0

Vize redleri bazen tamamen anlamsız, hatta kırıcı olabiliyor. Schengen vizesi, diğer ülkeleri ziyaret etmenizle doğrudan ilgili değil. Belgeleri hazırlamak, görüşmeler yapmak ve her yere gidip yığınla evrak sunmak gibi çaba harcamışsınız. Belki de vize komisyonunda sizin konunuzda sizinle benzer dosyalar yürülen bazı prosedür hataları oluşmuş. Vize redleri, kaydedilen istatistikler, detaylı geçmişler ve hatta seyahat tavsiyelerinizle ilişkili tutarsızlık nedeniyle oluşabilir. Başvurulara yönelik farklı politikalar veya uzmanlar var. Sonuçta, tek yol, vize yetkili merci ile doğrudan bağlantı kurabilmek. Her zaman tekrar başvurup, olası hataları düzeltmeye çalışmaksa yararlı olur. İyi şanslar!

Scroll to Top