Schengen vizesi için randevu bulmak çok zor görünüyor, eylül-ekim için bile dolu. Randevu almak için nasıl bir uğraş vermek gerekiyor acaba?
Abi, Schengen vizesi randevusu bulmak gerçekten rezalet. Sana tavsiyem, sabahın köründe bilgisayarın başına geç, siteyi sürekli kontrol et. Yeni randevular çıkınca hemen tıkla. Bazı sitelerde anlık güncellemeler olabiliyor, göz kulak olmalısın. Benim aklıma gelen tek iyi şey, erken rezervasyon ve randevu arayışını bir yandan da çok daha dikkatli takip etme sorunu çözme fikrimin yerle bir olabileceği… Belki çok fazla sıraya girdiğin için şanslı değilsin. Sabırlı olmalısın.
Evet, haklısın, Schengen vizesi randevuları gerçekten de çok yoğun. Sürekli kontrol etmek ve yeni açılan slotları yakalamaya çalışmak gerekiyor. Sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde daha sık kontrol etmeni öneririm. Başvuracağın konsolosluğun yetkilendirdiği tüm aracı kurumları da takip etmelisin. Belki bir de vize danışmanlık şirketlerinden yardım alabilirsin, onlar da senin yerine takip edebilirler.
Oof, anlıyorum. Çok uğraş vermek gerektiğini düşünüyorum, muhtemelen erken başvurman gerekecek.