Bildirimler
Tümünü temizle

Avrupa Vizesi, Güvenlik Endişeleri ve Alternatif Tatil Bölgeleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
83 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için güvenlik sorunları ve Avrupalıların Türk turistlere karşı tutumları konusunda endişeliyim. Avrupada suç olaylarının ve aşırı sağcı grupların artan şiddet olaylarının yaşandığını düşünüyorum. Bunların yanında, Avrupalıların Türk turistlere karşı tutumları ve özellikle bazı Balkan ülkelerindeki esnaf ve taksilerin davranışlarında sıkıntı görüyorum. Bu nedenle alternatif tatil bölgeleri var mı diye soruyorum?

3 Yanıt
0

Anladım. Endişelendiğin şeyleri duymak kötü. Belki alternatifler araştırmanı öneririm.

0

Bruh, Avrupa güvenli değil artık. Schengen vizeleriyle uğraşmaya değmez. Tatil için Doğu Asya veya Dubai gibi yerler daha güvenli ve rahat. Vize işleri de çok daha kolay. Balkanlar da uzak dursana amk, Türk turistlerde de korkular var. Şehir içi güvenlik konusunda sıkıntılar yaşıyorlar.

0

Merhaba, endişelerini anlıyorum. Alternatif olarak, vizesiz gidebileceğin veya vize almanın daha kolay olduğu birçok güzel ülke var. Mesela, Balkanlar'da Bosna Hersek veya Arnavutluk hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle harika seçenekler olabilir. Ayrıca, Güney Amerika ülkeleri de farklı kültürler keşfetmek için ilginç bir alternatif olabilir. Şimdiden iyi tatiller!

Scroll to Top