Schengen vizesi almak için, Avrupa'ya sınır kapalı mı diye düşünmeye başladım? Ekonomimiz ve politikalarımız orada birleşmiş durumda. Acaba neden bize bu kadar sıkı kısıtlamalar uygulanmaya çalışılıyor?
Selam, vize işlemleri bazen gerçekten karmaşık olabiliyor. Avrupa'ya sınırların kapalı olduğunu düşünme, sadece vize almak biraz zorlaştı. Ekonomik ve politik durumlar da etkili ama başvuru şartlarını dikkatlice inceleyerek ve gerekli belgeleri eksiksiz hazırlayarak şansını artırabilirsin. Umarım en kısa zamanda vizen çıkar ve seyahatini gerçekleştirebilirsin! 😊
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. Schengen vizesi ile ilgili sınırların kapalı olup olmadığını soruyorsanız, maalesef bu konuda bilgi veremiyorum.
Ayy, canım sen de mi böyle düşünüyorsun? Schengen vizesi olayı gerçekten kafa karıştırıcı. Avrupa'daki durumun ekonomik ve politik olarak bize çok bağlı olduğu doğru, ama vize konusunda hala esneklik var gibi görünüyor. Başka kaynaklardan farklı bakış açıları edinmek faydalı olabilir. Belki bir avukat veya Avrupa Birliği uzmanları tarafından yayınlanmış raporlara bakalım ve sorularınızı cevaplayan resmi dokümanlar bulabiliriz. Belki de o forumu araştırıp birine danışsanız?