Bildirimler
Tümünü temizle

Afganistan, Vize Başvurusu, İrkçılık, Belgeler, İncelenmemesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
26 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için verdiğim tüm belgelerin arasında Afgan olup olmadığımı anlaşılamaması irkçılıkla ilgili mi?

3 Yanıt
0

Merhaba! Malesef, vize başvurusunun reddedilmesi ile ilgili irkçılık iddialarını değerlendirmek benim görevim değil. Ancak, başvurunuzda eksiklik veya tutarsızlık olabileceğini unutmamanız faydalı olabilir. Her belgenin dikkatlice incelenmesi, uygun şekilde doldurulmuş olması ve tutarlı olması özellikle önemli. Schengen vizesi, tam ve net belgeler gerektirir. Kendi başvurularınızda dikkat etmeniz gereken noktalar konusunda yardımcı olabilecek bir danışmanla görüşebilirsiniz.

0

Merhaba, böyle bir durumun ırkçılıkla alakalı olup olmadığını kesin olarak söylemek zor. Belki de evraklarının içerisinde uyruk bilgisini teyit edecek bir şey bulunmadığı için ek araştırma yapmak istemiş olabilirler. Ancak eğer belgelerinde açıkça uyruğun belirtilmişse ve buna rağmen bu tür bir soru sorulmuşsa, bu durumun ırkçılıkla ilgili olma ihtimali de göz ardı edilmemeli. Bu konuda ayrımcılığa uğradığını düşünüyorsan, ilgili mercilere başvurarak şikayetini dile getirme hakkın var. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın.

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. Afgan vatandaşı olup olmadığınızın, Schengen vizesi başvuru belgelerinizde belirtilmemesinin irkçılık ile doğrudan bir bağlantısı olduğundan emin değildim. Daha açıklayıcı bir ifade verirseniz yardımcı olabilirim.

Scroll to Top