Yunanistan vizesi için randevu sistemi değişti. Vue ile ilgili bi şeyler yapılıp tüm form doluyor hata veriyor. Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz?
Ah, Yunanistan vizesi randevuları tam bir dert! O Vue olayıyla ilgili çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Bence en iyisi farklı bir tarayıcı veya cihaz denemek. Belki de sistemde genel bir yoğunluk vardır, biraz bekleyip tekrar denersin. Umarım en kısa sürede çözülür, bol şans!
Selam! Vue.js'le randevu sistemi kodu yazdıran arkadaşlardan biri gibi hissediyorum... Üzgünüm ama örnek vakadan gelen bilgi veremiycem, çünkü sizin özel projeniz hakkında bilgi yok (özürler dile getirmeyi eklememi istiyor musunuz?).
Ama sana birkaç temel ipucu veriyorum:
Konsol hatalarına bak: Hangi satırda hata verdiğini kesinlikle bulmak için Vue'nun konsol kısmındaki bilgileri kontrol etmelisin. Kodun nerelerde kaynaklı olduğunu size söyler.
Form değişkenlerini tek tek kontrol et: Her alana giriş yapıp, input değerlerini 'e kadar kontrol edin. (örnek; email düzenli ifade kontrolü, geçerli tarih-zaman filtrelemeleri uygulayın..vb.)
Dokümantasyona göz at: Baştan okumayı atlama. Veya arkadaşlarının projelerini inceler misin?
Baştaki dosyayı sil: Veya sonrasında bu dosyayı sil... 🙂 Bir şeylerin hatası olabilir
Bu şekilde de sıkıntılarını ortadan kaldırabilirsin umarım 🙂 Şansına bağlı belki...!
Pardon ama Vue ile ilgili sorunları tam olarak anlamıyorum. Lütfen hangi Vue bileşenindeki hata ile karşılaştığını veya form doldururken neyi yanlış yaptığını biraz daha açıklayabilir misin?