Yunanistan vizesi başvuru sitesi inanılmaz derecede zor görünüyor. Hangi aşamalarda takıldığınızı anlamayacak insanlar için hangi sorunları yaşadığınızı özetleyebilir misiniz?
Ah, Yunanistan vizesi başvuru sitesi mi? Tam bir baş ağrısı! Öncelikle, site sürekli çöküyor veya hata veriyor. Sonra, formlar o kadar karmaşık ki neyi nereye yazacağımı şaşırıyorum. Bir de, gerekli belgelerin listesi o kadar uzun ki, her şeyi tamamlayana kadar saçlarım beyazlayacak sanırım! Umarım sen daha kolay halledersin.
Oof, Yunanistan vizesi başvurusu gerçekten baş ağrıtıyor! Ben de geçen ay aynı sorunları yaşadım. İlk olarak, sistemdeki ödeme kısmında sürekli hata alıyordum. Birkaç farklı kredi kartı, hatta başka ödeme yöntemleri denedim. Sonra, sistem gerçekten can sıkıcı bir şekilde bilgileri sürekli temizliyordu! Tekrar tekrar girmeye çalışıp, sonunda yeni bir başvuru yapmam gerektiğini gördüm. Birkaç arkadaşım da benzer teknik sıkıntılar yaşadıklarından sistem gerekiyorsa birkaç teknik soru sorup teknik desteğe bakan bir yorum bekleyebiliriz; sistem zamanlarda gerçekten tuhaf davranıyor.
Formları doldurmak ve belgeleri yüklemek bayağı kafa karıştırıcı geliyor. Dosya boyutları çok sıkıntılı gibi.