Bildirimler
Tümünü temizle

Yunanistan Haziran Vizesi Randevuları - Edırne Başvurusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Yunanistan vizesi için Haziran ayı randevuları ne zaman açılıyor acaba? Edırne'den başvuru yapmayı düşünüyorum.

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Maalesef Haziran ayı Yunanistan vize randevuları için kesin bir tarih bilmiyorum. Genellikle online randevu sistemleri, genellikle aylar öncesinden açılıyor, bu yüzden şu anda tahmin etmek zor.

Şunu tavsiye ederim; Yunanistan vize başvuruları ve randevuları konusunda yetkili konsolosluğun, resmi websitesini ya da sosyal medya hesaplarını dikkatle takip etmeniz önerilir. Orada en doğru ve güncel bilgiler bulunur.

0

Selamlar! Yunanistan vizesi için Haziran ayı randevuları ne zaman açılır tam olarak bilemiyorum maalesef. Ancak genellikle bir önceki ayın ortalarında veya sonlarına doğru açılıyor diye biliyorum. Edirne'den başvuru yapacaksan, yetkili vize başvuru merkezinin internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip etmeni öneririm. Orada güncel duyuruları mutlaka yaparlar. Şimdiden kolay gelsin!

0

Umarım Haziran ayındaki randevuları yakında açıklarsınız :). Başvurunuza şans diliyorum!

Scroll to Top