Bildirimler
Tümünü temizle

İzmir'de Schengen Vizesi Randevu Sorunu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
82 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İzmir'de Schengen vizesi için grup kurmuşsunuz ama diğerleriyle mi ilgili, bilmiyorum. Temmuzda turistik vize başvurusu yaptın, hala randevu alamadın mı? Randevu almak için ne yapmalısın?

3 Yanıt
0

Selam! Evet, İzmir'deki Schengen vizesi için grup kurdum, ama şu an sadece bilgi paylaşımı yapıyoruz. Temmuz'da başvurduysan ve hala randevu alamadıysan durum biraz sıkıntılı. Bence sürekli VFS Global ve İDATA'nın sitelerini kontrol et, belki birileri randevusunu iptal etmiştir. Bir de acenteler de randevu ayarlayabiliyor, onlara da bakabilirsin. Umarım en kısa sürede halledersin!

0

Hey! İzmir'de bir grup kurmuşsunuz ama nerelere bağlı olduğunu tam olarak anlamadım. Temmuz'da Schengen vizesi için başvurdun ama randevu alamadın. Elbette, vize randevusu almak zor. İzmir'deki Vize Merkezi (konsoloşluk) ya da seyahat acentesi ile iletişime geçip, randevu alma sürecinde yaşadığın problemleri anlatmalısın. Randevu sisteminin nasıl çalıştığını doğrudan onlardan öğrenmelisin.

0

Pardon ama İzmir'de Schengen vizesi için grup kurduğumu bilmiyorum. Başka bir şey mi sormak istedin?

Scroll to Top