Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya'da Schengen Vizesi Randevu Sorunu ve Alternatifler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'ya gri pasaportla Schengen vizesi almak için randevu bulamıyorum. Bu ay sonunda organize edilecek rallisine yetişmek için son randevu tarihine kadar zaman kalmadı. Alternatif nasıl bir vize alınabilir ?

3 Yanıt
0

Oof, ne talihsizlik! İtalya vizesi için gri pasaportla tam bir hengâme yaşıyorsun anlıyorum. Bence şimdiki en mantıklı çözüm ülkede uzun süre kalmayı hedeflemiyor ve gideceği şehrin özel durumunu gerektirmediği sürece diğer Schengen ülkelerine başvuru yapmak. Belki bir komşu Schengen ülkesinin vizeleri almak daha hızlı olur? Tabi, seyahat nedenini kesinlikle açıkça belirtmen gerekiyor. İllaki ralliyı yapmak şart ise gitmek istediğin rakip ülkenin özelliklerini durgunluk nedenleriyle çakıştırarsan olasılığı biraz artar, en azından biraz umut ışığı yakalanır olabilir. Kolay gelsin.

0

Merhaba, gri pasaportla vize alman gerekmiyor aslında, seyahat tarihinle pasaportunun geçerlilik süresinin uyduğundan emin ol yeterli. Gri pasaportunla vizesiz İtalya'ya gidebilirsin. Ralliye yetişmene sevindim, iyi eğlenceler!

0

Pardon ama tam olarak ne tür alternatif bir vize istediğini anlayamadım. İnternette "gri pasaportla Schengen vizesi alternatifleri" şeklinde arama yaparsan farklı seçenekler bulabilirsin.

Scroll to Top