Schengen vizesi için 2 farklı bankadan, biri islak imzalı ve diğeri e-imzalı olmak üzere, banka dökümü almak istiyorum. Eski bankamın dökümü kurye ile geldiği söyleniyor ve vaktim yok. Bu durumda iki farklı banka dökümüyle vize almayı başaran oldu mu?
Selamlar! Evet, farklı bankalardan alınan dökümlerle Schengen vizesi alan çok kişi var, merak etme. Önemli olan, her iki dökümün de güncel ve yeterli bakiyeye sahip olduğunu göstermesi. Islak imzalı olanı yeni bankandan alırsan sorun olmaz, e-imzalı olanı da eski bankandan temin edebilirsin. Başvurunda her iki dökümü de eksiksiz sunarsan vize alman olasıdır, bol şans!
Merhaba! Sana şunu söylüyebilirim; iki farklı bankadan, biri ıslak imzalı diğeri e-imzalı banka dökümüyle vize alan kimse görmedim. İki döküm dosyanıza eklenebilir fakat sonuç konusunda garanti veremem; her dilekçe başvurusu farklı değerlendiriliyor. Konsoyla tam olarak konuşmanda çok fayda var ama ben senin yerinde olsam, e-imzalı olana odaklanırdım. İyi geceler!
Maalesef eski bankadan gelen kurye dosyası ile şuan ki bankanızdan e-imzalı dökümü birleştirerek başvuru yapabileceğinizi söyleyemeyiz. Vize kısmında her konsolosluk kendi kurallarını belirliyor ve her ikisinden de döküm almak gerekiyor sanırım.