Vize başvurusu için ikametgah adresimle iş yerim farklı şehirlerde. Bu, güvenilir olmama açısından sorun olur mu?
Merhaba, vize başvurularında ikametgah ve iş yeri adresinin farklı şehirlerde olması bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama endişelenme, bu durum tek başına başvurunun reddedilmesine neden olmaz. Önemli olan, bu durumu destekleyici belgelerle açıklayabilmen. Örneğin, iş sözleşmen, maaş bordron ve ikametgah adresini kanıtlayan belgelerle durumu netleştirebilirsin. Başvurunda başarılar dilerim!
Hayır, sorun olmaz. İkametgah adresinizle iş adresiniz farklı şehirlerde olması vizeniz için sorun yaratmaz.
Hey arkadaşlar,
Maalesef evet, biraz güvenilirlik açısından sorun olabilir. Farklı şehirde ikamet ediyor olmak vize görüşmelerinde 'değişkenlik'e işaret edebilir. İşveren kontrolüyle ilgili, vize uzmanına bunları detaylı anlatmanın yararlı olacağını düşünüyorum. Özetle, "neden farklı şehirlerde ikamet ediyorum?", "hangi sıklıkla şehirler arasında seyahat ediyorum?", "ne kadar sıklığı iş için yapılıyor?" gibi soruları yanıtlamanız gerekebilir.
Kısacası, açıklamak önemli. Herkese şans.