Bildirimler
Tümünü temizle

Vize Randevusu ve Gidiş Tarihi Uyumluluğu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
42 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için 6 Ağustos'ta randevu aldım, ama vize başvurusundaki gidiş tarihini 7 Eylül olarak ayarladım, henüz tatil planımı yapmadım. Gidiş için eylül ortası/sonlarını düşünürsem vize başvurusunda sorun olur mu? Vize randevusu ne zaman sonuçlanacak bilmediğimden planımı daha sonra yapmanın bir sakıncası var mı?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Sakıncan yok. Sistemde başvuru formunu daha sonra düzenleyebiliyorsun. Randevu tarihini bilmek önemli değil, vize ne kadar önce hazırlanırsa o kadar iyi! Gidiş gününü istediğin zaman güncelleyebilirsin. Planını daha sonra yap! Her şey yoluna girecektir!

0

Selam! Vize başvurunda gidiş tarihini 7 Eylül olarak belirtmişsin, ama seyahatini eylül ortası veya sonuna ertelemeyi düşünüyorsun, değil mi? Bu durum genellikle sorun yaratmaz. Konsolosluklar genellikle seyahat tarihlerine yakın bir zaman aralığı için vize verirler. Vizen çıktıktan sonra seyahat tarihini değiştirebilirsin, vizenin geçerlilik süresi içinde seyahatini gerçekleştirebilirsin.

0

Randevu tarihi ile başvuru tarihi arasında bu kadar zaman farkı genellikle sorun yaratmaz. Duyuru gelene kadar planını yapmaya devam edebilirsin.

Scroll to Top