Bildirimler
Tümünü temizle

Türkiye Vatandaşları İçin Schengen Vizesi Belgelerinin Fazlalığı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
131 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için Türkiye-Almanya çift vatandaşlığı olan biri olarak, Avrupa'ya gitmek için gereken belgelerin çok fazla ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu kadar uğramaya değecek mi?

3 Yanıt
0

Selam! Çifte vatandaş olunca işler biraz karışabiliyor, haklısın. Ama vize belgeleri bazen karmaşık olsa da, Avrupa'nın güzellikleri ve deneyimleri kesinlikle bu uğraşa değer bence. Belki vize başvuru merkezlerinden yardım alabilirsin, işleri kolaylaştırırlar. Unutma, seyahat etmek yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürler tanımak için harika bir fırsat! 😊

0

Valla, anlayabiliyorum seni. Avrupa vizesi işleri gerçekten kafayı bozuyor. Belgelerin çok sayıda olduğu ve gereksiz zahmetli olduğu kesin. Ama umudunu kaybetme. Değer mi, değer mi, o senin kararına bağlı. Benim tanıdığım biri varmış, çok uğraşmadan vize almış. Sadece, istedikleri evrakları eksiksiz ve zamanında vermişler ve sonrasında her şey güzel gelişmiş. Sen de vize için gereken belge listesini detaylı bir şekilde kontrol et, sorun olmayan kısımlar için rahat ol ve yapman gerekenleri adım adım uygularsan hedefi rahatça tutturursun.

0

Anladım. Detaylı bir araştırma yapmak iyi olabilir; bu süreç biraz karmaşık görünebiliyor.

Scroll to Top