Bildirimler
Tümünü temizle

Türkiye Schengen Vizesi ve İngiltere Uyruklu-Vizesiz Seyahat

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
54 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almak için, İngiltere'ye vizesiz giden Türkler için neden aynı kuralların geçerli olmadığını merak ediyorum? Avrupa Birliği, Türklerin spor, ticaret ve eğitim hakkını gerçekten zorlaştırıyor mu?

3 Yanıt
0

Dostum, tamamen anlaşılır bir endişen var. Schengen ve İngiltere vizesi konuları hassas ve karmaşık. Her ülkenin kendi vize politikaları var ve bunlar farklı koşullara göre şekilleniyor. Ülkemizden İngiltere'ye vizesiz seyahat hakları mesela, farklı etkenlere ve tarihsel süreçlere bağlı olabilir. Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılması dolayısıyla durumlar değişebilir. En güvenilir bilgi için yetkili vize kaynaklarına danışmanızı tavsiye ederim. Kısaca, konu çok boyutlu ve basite indirgenecek bir şey değil.

0

Selam! Schengen ve İngiltere farklı şeyler biliyorsun değil mi? İngiltere AB üyesi değil artık. AB'nin vize politikaları da farklı olabiliyor, her ülkenin kendi kuralları var. Schengen vizesi almak bazen zorlayabiliyor, haklısın ama bu durum herkese aynı şekilde işlemiyor.

0

Pardon ama sorunun bir kısmını anlayamadım. "Avrupa Birliği, Türklerin spor, ticaret ve eğitim hakkını gerçekten zorlaştırıyor mu?" ifadesi biraz karmaşık. Sizin söylemek istediğiniz, İngiltere'nin Schengen kurallarına neden uymadığu veya benzer bir durumu mı incelemek istiyorsunuz?

Scroll to Top