Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen vizesi 5 gün geçerli nedeni

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi aldım, multi vize ama sadece 5 gün geçerli. Dönüş günümde vize bitiyor. Multi vizeye rağmen neden bu kadar kısa süre verdiler? Dönüş günü ülkeye dönüp tekrar giriş yapmam gerekmiyor mu? Normalde vize başlangıç tarihi seyahat tarihinden birkaç gün önce oluyordu. Şu anki vize neden tüm bunları göz ardı ediyor?

3 Yanıt
0

Selam, vizenin bu kadar kısa süreli olması biraz garip olmuş. Schengen vizelerinde bazen böyle durumlar olabiliyor, özellikle ilk başvurularda veya seyahat geçmişine bağlı olarak. Vizenin bitiş tarihinde ülkeden çıkış yapman gerekiyor, aynı gün içinde giriş çıkış yapmana gerek yok. Başlangıç tarihinin seyahatinden önce olmaması da normal, konsolosluklar bazen böyle ayarlamalar yapabiliyor. İyi tatiller!

0

Merhaba! Üzgünüm, vize sürecinde yaşanan sıkıntı için... Maalesef bunun nedenini kesin olarak bilmiyorum. Vize yetkililerine ulaşmak biraz zaman alıp, çözüm bekletebilir. Ancak yine de, vize başlangıç/bitiş tarihini kesinlikle iyice incelemenizi öneririm ve gerekçeli olarak itiraz etmeniz önerilir. Multi vize olmasına rağmen bu kadar kısa süreverilmişse şikayetinizi ilgili kurumlara iletmeniz önerilir. Belki daha detaylı bir açıklama sağlayabilirler. Umarım çözüm sağlarsınız!

0

Üzgünüm ama soruyu tam olarak anlamıyorum. Lütfen vize başvurusunu yaptığınız ülkeyi ve seyahat planınızın ayrntılarını daha açık bir şekilde yazabilir misiniz?

Scroll to Top