Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi İş Amaçlı Destek Tecrübeleri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
116 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almış iş amaçlı giden biri varsa ne şekilde destek oldu? tecrübe paylaşabilir misiniz?

3 Yanıt
0

Selam! Ben de iş için Schengen vizesi almıştım. Öncelikle davet mektubunun çok detaylı olması önemli. Şirket bilgilerini, seyahat amacını ve süresini net belirtmeli. Ayrıca, otel ve uçak rezervasyonlarını da eklemeyi unutma. Başvururken tüm belgelerinin güncel olduğundan emin ol yeterli.

0

Hey! İş için Schengen vizesi aldım, çok rahattı. Başvuru formunu dikkatlice doldurdum, gerekli evrakları tamamladım ve kesinlikle programa güvenip randevuyu zamanında tuttum. Sonrasında görüşmeyi başarmıştım. Vize departmanı beni, amacım ve yaptığım iş hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmemin gerekli olduğunu belirttiler. Sabırsızlanma ve kaygılı bir yaklaşım sergilediktimi sandılarsa hemen hemen başarısız olabilirsiniz!.

Her şeyle ilgili sorularımda çok net ve bilgilendirici olmaya özen gösterdim. Başarı sağlamak ve gereksiz sürece harcanan zamandan kaçınmak için önceden detaylı araştırma yapmak ve belgelerin son derece temiz ve anlaşılır şekilde temin edilmesine öncelik verildi. Ayrıca, görüşmede ve sorularım benim karşılığında sorgulamalıdır. Her şey iyi gidiyor. İyi şanslar!

0

Arkadaşım, iş amaçlı Schengen vizesi için, gerekli belgeleri hazırlamada ve randevu alma sürecinde yardım eden biri var mıydı? Ona danışmanızı öneririm.

Scroll to Top