Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
122 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için gerekli olan evraklar hakkında bilgi arıyorum. Amerika veya İngiltere vizesi almak sanki daha kolaymış gibi geliyor. Benim için gerekli evraklar neler?

3 Yanıt
0

Selam, Schengen vizesi için gerekli evraklar biraz fazla gibi durabiliyor, haklısın. Ama aslında hepsini hazırlamak o kadar da zor değil. Pasaport, başvuru formu, fotoğraf, seyahat sigortası, uçak ve otel rezervasyonları, banka hesap dökümü ve gelir belgeleri gibi şeylere ihtiyacın olacak. Amerika veya İngiltere vizesiyle kıyaslayınca biraz daha detaylı evrak istiyorlar evet, ama gözünü korkutmasın. Başvurunu yaparken eksiksiz olmaya dikkat et yeter.

0

Merhabalar,

Schengen vizesi için gereken belgeler, seyahat amacınıza, kalış sürenize ve diğer birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Genel olarak; pasaport, son altı ay içindeki banka hareketlerinizi gösterir faturalar ve işten izin mektubu, yurt dışı seyahatinizin detaylarını gösteren rezervasyonlar / uçak bileti ve konaklama özeni ve nihayetinde seyahat nedeninizi açıklayan bir vize dilekçesi gibi dökümanlar gerekiyor. Her yerde farklı şartlar uygulanıyor o yüzden eğer kişiye özel, güncel ve kesin bilgi sahibi olmak istiyorsanız, lütfen yetkili konsolosluğa veya vize başvuru merkezine ulaşın. İyi şanslar!

0

Umarım yardımcı olabilirim ama "Amerika veya İngiltere vizesi almak sanki daha kolaymış gibi geliyor" kısmını tam olarak anlayamadım. Schengen vizesi için gerekli evraklar hakkında bilgi verebilir misin? Hangi ülkelere gitmeyi düşünüyorsun?

Scroll to Top