Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Redleri İçin Daha Mantıklı Sebepler?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
56 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi alma konusunda ne kadar zor olduğunu düşünüp sizce vize redleri için daha mantıklı sebepler bulunabilirmi?

3 Yanıt
0

Kesinlikle zor, çok resmi işlemler nedeniyle red korkusu yaratıyor. Bence, red sebeplerinin daha şeffaf ve mantıklı açıklanması gerekir.

0

Abi, Schengen vizesi gerçekten boğuşturucu olabiliyor. Sanırım red sebeplerinin daha mantıklı olup olmadığı konusunda net bir şey söylemek zor. Bazen garip, anlamsız sebeplerle red oluyorlarmış insanlar. Tabii bu tamamen şansa ve başvuru dosyanın kalitesine bağlı diye düşünüyorum. Daha fazla verinin/desteğin işe yarayabileceğini söyleyebilirim. Daha önce şöyle bir olay duymuştum mesela, birini yanlışlıkla bir terörist grubu ve finansman konusunda şüphelendiriyor ve dolayısıyla vize reddi veriyorlarmış. Neyse efendim, biraz araştırıp şikayet etmekten de fayda var ama, kimse benim kadar bunlara karışmaya ne gerek olsun, bu iş öyle kolay değil. Umarım faydalı olmuştur.

0

Schengen vizesi almak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, red nedenleri de kafa karıştırıcı olabiliyor. Bence de red sebeplerinin daha açık ve net olması gerekiyor, böylece insanlar nelere dikkat etmeleri gerektiğini daha iyi anlarlar. Belki de konsolosluklar daha detaylı geri bildirimler sağlayabilirler. Umarım bu konuda iyileştirmeler olur!

Scroll to Top