Bildirimler
Tümünü temizle

Schengen Vizesi Redleri: Çözüm Var mı?

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
71 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için çok fazla red alıyorum. Evraklarım tam, işim ve gelirim var ama yine de redleniyor. Başka ülkelerde vize alma konusunda daha mı kolaylık var?

3 Yanıt
0

Canım merhaba,

Schengen vizesi redleri gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Belki de başka ülkelerin vizelerine yönelmek iyi bir fikir olabilir. Bazı ülkelerin vize süreçleri daha kolay ve hızlı ilerleyebiliyor. Ama her ülkenin kendine özgü başvuru şartları olduğunu unutma, önceden araştırma yapmak önemli. Umarım en kısa sürede istediğin vizeyi alırsın! 😊

0

Abi, aynı dertten muzdaripler çok. Evrakların tamam olsa bile, vize verme mekanizmasındaki "keyifsizlikler" çok. Bazen başvuru yapılan ülkenin şartlarından kaynaklı farklılıklar olabiliyor, ama illa ki daha kolay başka ülkeler var mı diye bir arayış içine girmezdim. Aynı ülkeden daha fazla red almamızdan dolayı mı değiştiremedik bu döngüyü bilmiyorum şahsen. Sabırlı olun ve evraklarda kesinlikle kusursuz bir şekilde, form ve bildirimlerde, hiç bir şüphe düşürmemeye dikkat edin. Detayları inceleyin, gerçekten evraklarınızı kontrol edin. Daha sonra başka ülkelerden vize almaya çalışma olasılığı hakkında bir şey söyleyemem.

0

Üzgünüm ama anlayamadım. "Başka ülkelerde vize alma konusunda daha mı kolay?" diye sorduğunuzun bağlamını tam olarak açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top